upcoming event

Dansul Mâinilor

Calea spre Arta Intuitivă.
Propunerea acestui eveniment este de a va inspira sa va deschideri către adevărata esență feminina, în acceptare totala a ceea ce înseamnă această anima ce ne oferă, noua femeilor, o calitate divină, aceea de a fi podul de legătură între lumea văzută și cea nevăzută.

Eveniment susținut de Melania Adony împreună cu WomenEsteem International – Comunitatea care te pune în valoare!

Find the power within!

GET BETTER RESULTS BY getting in touch !

monthly event

WORLD CHANGERS

WomeEsteem International și-a propus să vină în întâmpinarea nevoilor reale ale comunității sociale, organizând în fiecare lună o întâlnire cu femeile care își caută un mediu în care se pot dezvolta personal și profesional, în mod susținut  și consecvent.

Participarrea la evenimentul WORLD CHANGERS se face numai pe bază de invitație nominală.

Împreună schimbăm lumea internă. Împreună creștem. Împreună schimbăm lumea!

anniversary event

MAGIA CREAȚIEI

7 pentru 1 și 1 pentru 7

Eveniment creat special pentru a celebra doi ani de când WomenEsteem International și-a început misiunea de creștere a spiritului autentic feminin și de susținere reciprocă în toate ariile de activitate. În ultimii doi ani am avut evenimente dedicate femeilor, precum și evenimente mixte cu scopul de a încuraja susținerea activă a femeilor de către bărbați, atât în mediul de lucru, cât și în creșterea profesională și spirituală.

evolution & EVENTS

GROW TOGETHER AS ONE

În întâlnirile noastre ne conectăm al nivel profund cu fiecare suflet care ni se alătură, iar relațiile deja create și aduse într-un mediu care susține creșterea, alimentează mai rapid energia feminină de creație și expansiune.