upcoming event

Cum să devii LIBER

Intrăm în această lume plină de posibilități, având la îndemână toate resursele; însă ne lovim de idei prestabilite, însușindu-ne vechi tipare de viață și astfel ajungem să ne resemnăm.

Dacă ai dubii asupra acestei ”realități” și dorești să îți regăsești acea parte din tine care tinde să zboare, dar nu are curaj, sau nu știe cum, te invităm la o zi de lucru intens pe acest subiect.

Find the power within!

GET BETTER RESULTS BY getting in touch !

monthly event

WORLD CHANGERS

WomeEsteem International și-a propus să vină în întâmpinarea nevoilor reale ale comunității sociale, organizând în fiecare lună o întâlnire cu femeile care își caută un mediu în care se pot dezvolta personal și profesional, în mod susținut  și consecvent.

Participarrea la evenimentul WORLD CHANGERS se face numai pe bază de invitație nominală.

Împreună schimbăm lumea internă. Împreună creștem. Împreună schimbăm lumea!

anniversary event

MAGIA CREAȚIEI

7 pentru 1 și 1 pentru 7

Eveniment creat special pentru a celebra doi ani de când WomenEsteem International și-a început misiunea de creștere a spiritului autentic feminin și de susținere reciprocă în toate ariile de activitate. În ultimii doi ani am avut evenimente dedicate femeilor, precum și evenimente mixte cu scopul de a încuraja susținerea activă a femeilor de către bărbați, atât în mediul de lucru, cât și în creșterea profesională și spirituală.

evolution & EVENTS

GROW TOGETHER AS ONE

În întâlnirile noastre ne conectăm al nivel profund cu fiecare suflet care ni se alătură, iar relațiile deja create și aduse într-un mediu care susține creșterea, alimentează mai rapid energia feminină de creație și expansiune.